logo
Yükleniyor...
logo
add image
 Serenal Boya Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaçar’dan Mevlid Kandili Mesajı

Serenal Boya Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaçar’dan Mevlid Kandili Mesajı


24 Ağustos 2026 13:54    KUTLAMA    264 okunma

 

Serenal Boya Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Hasan Kaçar, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm Gazianteplilerin ve İslam âleminin kandilini kutladı.

Hasan Kaçar mesajında, Mevlid Kandili’nin birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni etti.

Kaçar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü idrak ettiğimiz mübarek Mevlid Kandili’nin; ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, sağlık, barış ve bereket getirmesini diliyorum.

Bu mübarek gecede yapılan duaların kabul olmasını, gönüllerimizin sevgi ve kardeşlikle buluşmasını temenni ediyorum. Başta Gaziantepli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Hasan Kaçar
Serenal Boya Yönetim Kurulu Başkanı



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
KIŞ KAPIDA, VATANDAŞ PERİŞAN! KÖMÜR ATEŞ PAHASI, CEPLER BOMBOŞ!
ALİ İHSAN ATEŞ
İKİ DEVLET, TEK MİLLET… BİR GÖNÜL, BİR TÜRK DÜNYASI!
Atiye Danış
GİTTİLER, GİDİYORLAR, GİDECEKLER
AYFER KILIÇ
SENSİZ OLMUYOR
Ayfer Turan
VİCDAN
Emel Topal
BİL Kİ SENİ SEVECEĞİM
Murat OKUDUCU
Şikayet Etmeden Sevmek...
Neval Kütük
HAYATI ÖZGÜRCE KUTLA!
Tandoğu Yazıcı
YUNAN KATLİAMINI UNUTTUK SANILMASIN
Z. Abidin Toprak
ÖLÜ İNTERNET TEORİSİ
alt alan
alt alan
Yukarı