logo
Yükleniyor...
logo
add image
TESHİDER Genel Başkanı, İş İnsanı Osman Gülaçtı’dan Ramazan Bayramı Mesajı

TESHİDER Genel Başkanı, İş İnsanı Osman Gülaçtı’dan Ramazan Bayramı Mesajı


19 Mart 2026 02:45    KUTLAMA    357 okunma

TESHİDER Genel Başkanı ve iş insanı Osman Gülaçtı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gülaçtı mesajında, Ramazan ayının birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendiren müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirterek bayramların toplumda kardeşlik bağlarını pekiştirdiğini ifade etti.

Osman Gülaçtı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan’ı geride bırakırken, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; kırgınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu özel günlerdir. Bu anlamlı günlerin toplumumuzda kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularını daha da güçlendirmesini temenni ediyorum.”

Gülaçtı, mesajının devamında başta Türkiye olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutlayarak şu dileklerde bulundu:

“Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.”



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
KIŞ KAPIDA, VATANDAŞ PERİŞAN! KÖMÜR ATEŞ PAHASI, CEPLER BOMBOŞ!
ALİ İHSAN ATEŞ
İKİ DEVLET, TEK MİLLET… BİR GÖNÜL, BİR TÜRK DÜNYASI!
Atiye Danış
GİTTİLER, GİDİYORLAR, GİDECEKLER
AYFER KILIÇ
SENSİZ OLMUYOR
Ayfer Turan
VİCDAN
Emel Topal
BİL Kİ SENİ SEVECEĞİM
Murat OKUDUCU
Şikayet Etmeden Sevmek...
Neval Kütük
HAYATI ÖZGÜRCE KUTLA!
Tandoğu Yazıcı
YUNAN KATLİAMINI UNUTTUK SANILMASIN
Z. Abidin Toprak
ÖLÜ İNTERNET TEORİSİ
alt alan
alt alan
Yukarı