logo
Yükleniyor...
logo
add image
TESHİDER Genel Başkanı Osman Gülaçtı’dan 3 Mayıs Türkçüler Günü Mesajı

TESHİDER Genel Başkanı Osman Gülaçtı’dan 3 Mayıs Türkçüler Günü Mesajı


3 Mayıs 2026 13:42    KUTLAMA    354 okunma

 

“Türk milletinin birlik, beraberlik ve milli değerlerine olan bağlılığının en anlamlı simgelerinden biri olan 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

3 Mayıs; Türk milletinin kimliğine, tarihine ve geleceğine sahip çıkma iradesinin güçlü bir ifadesidir. Bu anlamlı gün, geçmişten bugüne Türkçülük fikrini yaşatan, milli şuuru diri tutan tüm dava insanlarını saygıyla anmamıza vesile olmaktadır.

Bizler de bu bilinçle; kültürümüze, dilimize ve değerlerimize sahip çıkarak gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakma sorumluluğunu taşımaktayız.

Bu vesileyle başta Türkçülük davasına gönül vermiş büyüklerimiz olmak üzere, tüm Türk dünyasının 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.”

Osman Gülaçtı
TESHİDER Genel Başkanı



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
KIŞ KAPIDA, VATANDAŞ PERİŞAN! KÖMÜR ATEŞ PAHASI, CEPLER BOMBOŞ!
ALİ İHSAN ATEŞ
İKİ DEVLET, TEK MİLLET… BİR GÖNÜL, BİR TÜRK DÜNYASI!
Atiye Danış
GİTTİLER, GİDİYORLAR, GİDECEKLER
AYFER KILIÇ
SENSİZ OLMUYOR
Ayfer Turan
VİCDAN
Emel Topal
BİL Kİ SENİ SEVECEĞİM
Murat OKUDUCU
Şikayet Etmeden Sevmek...
Neval Kütük
HAYATI ÖZGÜRCE KUTLA!
Tandoğu Yazıcı
YUNAN KATLİAMINI UNUTTUK SANILMASIN
Z. Abidin Toprak
ÖLÜ İNTERNET TEORİSİ
alt alan
alt alan
Yukarı