logo
Yükleniyor...
logo
add image
TESHİDER Genel Başkanı Osman Gülaçtı’dan Kurban Bayramı Mesajı

TESHİDER Genel Başkanı Osman Gülaçtı’dan Kurban Bayramı Mesajı


25 Mayıs 2026 19:16    KUTLAMA    226 okunma

TESHİDER Genel Başkanı Osman Gülaçtı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendiren müstesna günler olduğunu belirtti.

Başkan Osman Gülaçtı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Paylaşmanın, yardımlaşmanın ve manevi değerlerin en güzel şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; kırgınlıkların sona erdiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu özel günlerdir. Bu anlamlı günlerde ihtiyaç sahiplerini unutmadan, dayanışma ruhunu hep birlikte yaşatmalıyız.

Bu vesileyle başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın sağlık, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Osman Gülaçtı
TESHİDER Genel Başkanı



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
BU MEMLEKET BU KADAR MI SAHİPSİZ?
Atiye Danış
Adaletin Vicdanı
AYFER KILIÇ
SENİ ÇAGIRDIM
Ayfer Turan
YAŞAM
DİLEM YASAK
ÇOÇUKLUĞUMU ÖZLÜYORUM
Emel Topal
17 AĞUSTOS DEPREMİ
FERDA NAYMAN
Aşkın Zaferini Yazsam
Murat OKUDUCU
Koşulsuz Sevgi ; Allah'ın Kapısı...
Neval Kütük
ÖFKE FARKINDALIĞI
RAMAZAN GÜÇLÜ
NE OLACAK BU DÜNYANIN HALİ
alt alan
alt alan
Yukarı