logo
Yükleniyor...
logo
add image
Halef Bilgiç’ten 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı mesajı: “Kahramanlarımızı minnetle anıyoruz”

Halef Bilgiç’ten 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı mesajı: “Kahramanlarımızı minnetle anıyoruz”


20 Temmuz 2026 14:25    HABER: ALİ DUYSAK    116 okunma

 


İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Halef Bilgiç, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 20 Temmuz 1974’ün Türk tarihi açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Halef Bilgiç mesajında, Kıbrıs Türk halkının güvenliği, özgürlüğü ve geleceği için verilen mücadelenin unutulmayacağını ifade ederek, harekâtın barış ve huzuru tesis etmek amacıyla gerçekleştirildiğini vurguladı.

“Kıbrıs Barış Harekâtı,
milletimizin zor şartlar karşısında birlik ve beraberlik içerisinde nasıl güçlü bir irade ortaya koyduğunun en önemli göstergelerinden biridir. Bu tarihi mücadelede emeği geçen kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” ifadelerini kullanan Bilgiç, şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere ise şükranlarını sundu.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Halef Bilgiç, Kıbrıs Türk halkının barış, güven ve huzur içerisinde yaşamasının önemine dikkat çekerek, Türkiye’nin her zaman Kıbrıs Türkü’nün yanında olmaya devam edeceğini belirtti.
Bilgiç mesajının sonunda, “Kıbrıs Barış Harekâtı’nın yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum” dedi.
Bilgiç Kıbrıs Türk hareketi yıldönümünde Kuzey Kıbrıs Türk devletinin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaşı anmadan geçemeyiz.Sayın Denktaş iyi bir devlet adamıdır ve ömrünü Kıbrıs davası için feda etmiştir.Kıbrısın bugünlere gelmesinde çok büyük katkıları vardır”dedi



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
DOSTLUK MASKE OLUNCA…
ASUDE FATMA ERBAŞ
Vatanın Öz Mayası: İrade ve Direniş
Atiye Danış
Sağlıklı Gıda Herkesin Hakkıdır
AYFER KILIÇ
SEN GİDİNCE EŞİM ALİ KILIÇ,a
Ayfer Turan
Can da Sen Canan da
Emel Topal
KIBRIS BARIŞ HAREKÂTININ 52. YILI
FERDA NAYMAN
DURURUM
Murat OKUDUCU
Her Koşulda Hamd Ermek...
Neval Kütük
Akif Manaf’a “Yemen-Türkiye Dostluk ve Barış Ödülü” Verildi
RAMAZAN GÜÇLÜ
BİLGİ EDİNMEDE DOĞRU VE SAĞLAM KAYNAKLARIN ÖNEMİ
Tandoğu Yazıcı
Müşir Mehmet Rıza
alt alan
alt alan
Yukarı