logo
Yükleniyor...
logo
add image
KARATAŞ’TA KAN BAĞIŞI SEFERBERLİĞİ

KARATAŞ’TA KAN BAĞIŞI SEFERBERLİĞİ


3 Eylül 2026 17:38    HABER: ALİ DUYSAK    121 okunma

GAZİANTEP- Karataş Mahalle Muhtarı Seydi Karagün, mahalle sakinlerini kan bağışında bulunmaya çağırdı. “Bir ünite kan, üç cana umut olabilir” diyen Karagün, 4 Eylül Cuma günü düzenlenecek kampanyaya tüm vatandaşların destek vermesini istedi.

Kan bağışı kampanyası, 4 Eylül Cuma günü 10.00-19.00 saatleri arasında Karataş Mahalle Muhtarlığı önünde, Barbaros Camii arkasında gerçekleştirilecek. Kampanyaya katılan vatandaşlara termos hediye edilirken, bağışçılara Hepatit B, Hepatit C, HIV ve sifiliz testleri de ücretsiz olarak yapılacak.

Karagün, kan bağışının yalnızca bir yardım değil, doğrudan bir hayat kurtarma anlamı taşıdığına dikkat çekerek, “Karataş olarak bu anlamlı kampanyada birlik olalım. Bir damla kan, bir can demektir. Tüm mahalle sakinlerimizi kan bağışına davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: ALİ DUYSAK 



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
MEHMET KAPTAN’DAN ÖRNEK ŞOFÖRLÜK: VATANDAŞIN TAKDİRİNİ KAZANAN BİR EMEK HİKÂYESİ
Atiye Danış
Adaletin Vicdanı
AYFER KILIÇ
SENİ ÇAGIRDIM
Ayfer Turan
YAŞAM
DİLEM YASAK
ÇOÇUKLUĞUMU ÖZLÜYORUM
Emel Topal
17 AĞUSTOS DEPREMİ
FERDA NAYMAN
MAVİ GÖZLÜM
Murat OKUDUCU
Zeyrek İmsakiyesi...
Neval Kütük
ÖFKE FARKINDALIĞI
RAMAZAN GÜÇLÜ
NE OLACAK BU DÜNYANIN HALİ
alt alan
alt alan
Yukarı