logo
Yükleniyor...
logo
add image
MHP İL BAŞKANI MEHMET SAİT KILIÇ'TAN, BAHÇELİ’YE ZİYARET

MHP İL BAŞKANI MEHMET SAİT KILIÇ'TAN, BAHÇELİ’YE ZİYARET


12 Ağustos 2026 20:21    HABER: ALİ DUYSAK    166 okunma

GAZİANTEP-Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi parti genel merkezindeki makamında ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek Gaziantep’te büyük bir katılımla gerçekleştirilen "Terörsüz Türkiye İstişare Toplantısı" ile 9 ilçede tamamlanan kongrelerin sonuç raporunu sundu. Ziyaretin ana gündem maddesini, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kararlılıkla ortaya koyduğu "Terörsüz Türkiye" hedefi ve bu vizyon doğrultusunda Gaziantep’te yürütülen stratejik saha çalışmaları oluşturdu.

"MHP GAZİANTEP'TE TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİNDE KENETLENDİ"
Gerçekleşen ziyarette, Gaziantep genelinde milli birlik ve kardeşlik bağlarını pekiştirmek amacıyla düzenlenen "Terörsüz Türkiye İstişare Toplantısı"nın detaylı raporu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç tarafından sunuldu. Toplantıda bölge halkının, sivil toplum kuruluşlarının ve teşkilat mensuplarının terörün tamamen kazınması ve huzur ikliminin tahsisi konusundaki güçlü iradesi ve desteği vurgulandı.
Aynı zamanda MHP Gaziantep İl Teşkilatı’nın gücüne güç katan ve 9 ilçede tam bir uyum ve coşkuyla tamamlanan ilçe kongrelerinin sonuçları da rapor halinde sunuldu.
"TERÖRSÜZ TÜRKİYE VİZYONU, GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR"
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tarihsel sorumlulukla yürütmüş olduğu politikanın bölgedeki karşılığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
"Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin beyan ettiği 'Terörsüz Türkiye' hedefi, yalnızca bir iç güvenlik meselesi değil, Türk milletinin beka ve geleceğinin teminatıdır. Gaziantep teşkilatları olarak bu kutlu vizyonu sahada milletimizle buluşturmanın, 'Terörsüz Türkiye İstişare Toplantımız' ile kentimizde güçlü bir milli duruş sergilemenin gururunu yaşıyoruz.
9 ilçemizde başarıyla tamamladığımız kongrelerimizden aldığımız güçle, Liderimizin emrinde, terörün gölgesinin tamamen kalktığı, huzurlu ve güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bilge Liderimizin tüm Gaziantepli hemşehrilerimize ve dava arkadaşlarımıza ilettiği selamlarını hemşehrilerimizle paylaşmaktan şeref duyuyorum." ifadelerini kullandı.
TEŞKİLATLAR GELECEK DÖNEME HAZIR
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep’te sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayarak "Terörsüz Türkiye" idealini ve partinin vizyonunu her haneye ulaştırmayı hedefliyoruz, MHP Gaziantep İl Teşkilatı olarak tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından yeni dönem çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.
Ziyaret, İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın Sayın Devlet Bahçeli’ye rapor takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

 

HABER: ALİ DUYSAK 



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
BU MEMLEKET BU KADAR MI SAHİPSİZ?
ASUDE FATMA ERBAŞ
Vatanın Öz Mayası: İrade ve Direniş
Atiye Danış
Eleştiri Suç Değildir
AYFER KILIÇ
SEN VARYA SEN
Ayfer Turan
SİTEM
DİLEM YASAK
CANIM ACIYOR
Emel Topal
SEVGİ EKTİM
Murat OKUDUCU
Koşulsuz Sevgi ; Allah'ın Kapısı...
Neval Kütük
YOLCULUK VE YOLDAŞ
RAMAZAN GÜÇLÜ
NE OLACAK BU DÜNYANIN HALİ
Tandoğu Yazıcı
Aşure Günü
alt alan
alt alan
Yukarı