logo
Yükleniyor...
logo
add image
ŞAHİNBEY’DE CUMHURİYET COŞKUSU SAHALARA TAŞINDI

ŞAHİNBEY’DE CUMHURİYET COŞKUSU SAHALARA TAŞINDI


29 Ekim 2026 17:29    HABER:SEVİM DUYSAK    197 okunma

Şahinbey Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü düzenlediği sportif etkinliklerle kutladı. Şahinbey Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen spor ve zekâ oyunları turnuvalarına 798 sporcu katılırken, öğretmenler arası voleybol turnuvasında ise 460 öğretmen mücadele etti.

Şahinbey Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu spor ve sosyal etkinliklerle yaşatıyor. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen okçuluk, masa tenisi, mangala, dart ve atletizm yarışmaları yoğun katılımla gerçekleştirilirken, öğretmenler arası voleybol turnuvası da büyük bir heyecana sahne oldu. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen turnuvalar, farklı yaş ve ilgi gruplarından vatandaşları bir araya getirerek sporun, dostluğun ve kardeşliğin güçlenmesine katkı sağlıyor. Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerde toplam 798 kişi mücadele etti.

BEŞ FARKLI BRANŞTA 798 KATILIMCI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında okçuluk turnuvasına 150 kişi, masa tenisi turnuvasında 163 kişi mangala turnuvasına 160 kişi, dart turnuvasında 155 kişi, atletizm koşu yarışmasına ise 170 kişi katıldı. Beş farklı branşta gerçekleştirilen organizasyonlar, toplam 798 katılımcıyla Cumhuriyet Bayramı coşkusunu spor sahalarına taşıdı.

ÖĞRETMENLER VOLEYBOLDA BULUŞTU

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında eğitim camiasını bir araya getiren Şahinbey İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası da devam ediyor. 22 Ekim-8 Kasım 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya 46 takım ve 460 öğretmen katılıyor. Öğretmenler arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan organizasyon, aynı zamanda eğitimcilerin sosyal ve sportif faaliyetlerde bir araya gelmesine imkân sağlıyor. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, millî bayramların coşkusunu sporun birleştirici gücüyle buluştururken, katılımcılara da rekabetin yanı sıra dostluk ve dayanışma ortamı sunuyor.

 

HABER:SEVİM DUYSAK



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
KIŞ KAPIDA, VATANDAŞ PERİŞAN! KÖMÜR ATEŞ PAHASI, CEPLER BOMBOŞ!
ALİ İHSAN ATEŞ
İNCİLLİ ÇAVUŞ BUGÜN YAŞASAYDI: ELÇİ Mİ, LİYAKAT Mİ?
Atiye Danış
GİTTİLER, GİDİYORLAR, GİDECEKLER
AYFER KILIÇ
SENSİZ OLMUYOR
Ayfer Turan
KARANLIĞIN GÖLGESİ
Emel Topal
BİR IŞIK DOĞDU
FERDA NAYMAN
SEVGİLİ.
Murat OKUDUCU
Kuyunun Dibinde Değil Molasındayım...
Neval Kütük
DUYGU FARKINDALIĞI
Tandoğu Yazıcı
ZEYTİNYAĞI
Z. Abidin Toprak
ÖLÜ İNTERNET TEORİSİ
alt alan
alt alan
Yukarı