logo
Yükleniyor...
logo
add image
YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’DE YAZ AKŞAMLARINI SANATLA RENKLENDİRECEĞİZ”

YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’DE YAZ AKŞAMLARINI SANATLA RENKLENDİRECEĞİZ”


3 Ağustos 2026 19:22    HABER: ALİ DUSYAK    110 okunma

GAZİANETP- Şehitkamil Belediyesi tarafından yaz akşamlarını kültür ve sanatla buluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Gençlik Orkestrası tarafından Vadi Park’ta gerçekleştirilen pop ve rock konseri, her yaştan vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandı. Konser programına Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz da katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Alanı dolaşan Yılmaz, aileler, gençler ve çocuklarla sohbet etti, vatandaşların konser heyecanına ortak oldu. Yılmaz, vatandaşlarla birlikte şarkılara eşlik ederek yaz akşamının coşkusunu paylaştı. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte çocuklar da aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Vadi Park, müzik dolu atmosferiyle adeta açık hava festivaline dönüştü.

 YAZ AKŞAMLARI SANATLA RENKLENECEK

Konser sonunda vatandaşlara hitap eden Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yaz mevsimini dolu dolu geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, kültür ve sanat etkinliklerinin artarak devam edeceğini ifade etti. Yılmaz, “Bu akşam gençlerimizle, ailelerimizle ve tüm hemşehrilerimizle aynı coşkuyu paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Şehitkamil’de sadece hizmet üretmekle kalmıyor, sosyal yaşamı da güçlendirecek etkinlikler düzenlemeye büyük önem veriyoruz. Yaz akşamlarını müzikle, sanatla ve birbirinden güzel organizasyonlarla renklendirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın yüzündeki tebessüm, çocuklarımızın mutluluğu bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Birlikte olmaya, aynı heyecanı paylaşmaya ve Şehitkamil'de güzel anılar biriktirmeye devam edeceğiz.” dedi.

 Konser sonunda vatandaşlar, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

 

HABER: ALİ DUYSAK 



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
İnsanlık nereye gidiyor?
ASUDE FATMA ERBAŞ
Vatanın Öz Mayası: İrade ve Direniş
Atiye Danış
Doğayı Korurken Geçimi Unutmayalım
AYFER KILIÇ
SEN VARYA SEN
Ayfer Turan
SİTEM
DİLEM YASAK
CANIM ACIYOR
Emel Topal
BIRAKTIM KENDİMİ
FERDA NAYMAN
OLMAZ OLSUN
Murat OKUDUCU
Her Koşulda Hamd Ermek...
Neval Kütük
İLİŞKİ FEDÂKARLIĞI
RAMAZAN GÜÇLÜ
NE OLACAK BU DÜNYANIN HALİ
Tandoğu Yazıcı
İSMAİL HAKKI BEY
alt alan
alt alan
Yukarı