logo
Yükleniyor...
logo
add image
 MUSTAFA ŞAYIK’TAN RAMAZAN-I ŞERİF KUTLAMA MESAJI

MUSTAFA ŞAYIK’TAN RAMAZAN-I ŞERİF KUTLAMA MESAJI


17 Şubat 2026 07:51    HABER: ALİ DUYSAK    191 okunma

Özel Eğitim Kalesi Okulları Yönetim Kurulu Başkanı, gazeteci ve iş insanı Mustafa Şayık, Ramazan-ı Şerif’in başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mustafa Şayık mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmetin, bereketin ve mağfiretin ayı olan Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı; paylaşmanın, dayanışmanın, sabrın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı müstesna bir zaman dilimidir. Bu mübarek ayın; başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini temenni ediyorum.

Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, gönüllerimizin sevgiyle buluştuğu bu mübarek günlerde, ihtiyaç sahiplerini gözetmeyi ve değerlerimizi yaşatmayı unutmamalıyız. Ramazan-ı Şerif’in tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan ayını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
ŞİİRLER YETİM KALDI… VURAL ŞAHİN HAYATINI KAYBETTİ
Atiye Danış
Yaşamak Zorlaştıysa, Bir Şeyler Yanlış Gidiyordur
AYFER KILIÇ
KARA SEVDA
DİLEM YASAK
BİLİRMİSİN SEN
Emel Topal
CUMHURİYET'İN İLK VİLAYETİ
FERDA NAYMAN
SENİ BULDUM
M.ilknur Öztürk
ŞİİR 25
Mehmet Mustafa Dogan
SAĞLIKLI YAŞAM SIRLARI
Murat OKUDUCU
İslam' da Özgürlük Ve Sorumluluk
MUSTAFA ŞAYIK
DAĞINIKLIĞIN BEDELİ,SAVAŞIN GERÇEĞİ
Neval Kütük
KUŞKU KAPISI
RAMAZAN GÜÇLÜ
GELİNEN NOKTA
Tandoğu Yazıcı
12 Mart 1918
alt alan
alt alan
Yukarı