logo
Yükleniyor...
logo
add image
Çiftlikköy’de Şehit ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu

Çiftlikköy’de Şehit ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu


25 Şubat 2026 20:57    Haber mehmet mustafa doğan    45 okunma

Yalova protokolü, Çiftlikköy’de Şehit ve Gazi Aileleriyle katılımıyla Özdilek AVM’de gerçekleştirilen iftarda bir araya geldi. Yalova Valisi Ahmet Hamdi Usta, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Mert Uysal, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ve protokol üyelerinin de katıldığı iftara Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ev sahipliği yaptı. Çiftlikköy Müftüsü Mehmet Coşkun’un dualarının ardından iftarların açıldığı etkinlikte konuşan Vali Usta, Mübarek Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminde böylesine anlamlı bir iftar sofrasında olmaktan büyük bir onur ve derin bir memnuniyet duyduğunu söyledi. 
Vali Usta da İftara Katıldı
Ramazan ayının paylaşımların bereket bulduğu, gönlü darda olanın huzura kavuşacağını öğreten bir ay olduğunu ifade eden Vali Usta, “Ramazan bize birlikte olmanın bir kuvvet, kardeş olmanın izzet, dayanışmanın ise millet olduğunun özü olduğunu hatırlatır. Bugün bu aziz vatan topraklarında huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyorsak, ezanlarımız semalarımızda özgürce yankılanıyorsa, ay yıldızlı al bayrağımız gururla dalgalanıyorsa bunu canlarını vatan uğruna feda eden aziz şehitlerimize ve gerektiğinde bedenlerini siper ederek gazilik mertebesine ulaşan siz kahraman gazilerimize borçluyuz. Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olan kahraman gazilerimize sağlıklı huzurlu ve uzun ömürler temenni ediyorum. Gazi ailelerimize de sabırları ve fedakarlıkları için şükranlarımı sunuyorum. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun, aramızdaki kardeşlik bağını daha da güçlendirmesini diliyorum. Rabbim, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul, birliğimizi, beraberliğimizi ve devletimizin bekasını daim eylesin” dedi.
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de, “Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizle aynı sofrayı paylaşmanın onurunu yaşadık. Valimiz Ahmet Hamdi Usta, Kaymakamımız Ali Ada, kıymetli protokolümüz, gazilerimiz ve şehit ailelerimizle birlikte orucumuzu açtık. Bu millet kahramanlarını asla unutmaz. İftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum” dedi



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
BASIN AYAKLAR ALTINDA
Atiye Danış
AİHM Kararları Tartışması: Din Hanesi Adımı Atıldı, Diğer Kararlar İçin Eleştiriler Sürüyor
AYFER KILIÇ
İmam-ı Azam'ın Cevabı
Ayfer Turan
İNSANOĞLU
DİLEM YASAK
Yalancının mumu yatsıya kadar yanmadı
Emel Topal
SEVGİLİLER GÜNÜ
FERDA NAYMAN
BIR ŞİİR İSTERİM
Mehmet Mustafa Dogan
SAĞLIKLI YAŞAM SIRLARI
Murat OKUDUCU
İyiliği Anlat, İyiliği Yay...
MUSTAFA ŞAYIK
KOPYA MEDENİYET OLMAZ
Neval Kütük
MUTLULUK VE BARIŞ
RAMAZAN GÜÇLÜ
SİGARA ESARETİ
Tandoğu Yazıcı
Genelkurmay Başkanı Rüştü Erdelhun
alt alan
alt alan
Yukarı